Om Margit Keinicke

Jeg brænder for mit fag og elsker, at tilegne mig ny viden, erfaring og møde nye mennesker.

Faglige Baggrund

 

Jeg har været uddannet fysioterapeut i 15 år. 

Min arbejdserfaring spænder bredt, med bl.a. mangeårig erfaring ift. genoptræning kommunalt efter stort set alle tænkelige ortopædiske operationer, skader, sygdomme og overbelastninger i bevægeapparatet. Dertil har jeg års erfaring som privat praktiserende fysioterapeut på større klinikker samt erfaring fra idrætsklinikken på Hvidovre Hospital og erfaring som fysioterapeut for FCK Håndbold Herrer tilbage i 2004.

Jeg er uddannet Professions Bachelor i Fysioterapi i 2004 fra Københavns Fysioterapeutskole.

Siden jeg blev uddannet fysioterapeut, har jeg taget diverse kurser og uddannelser for at dygtiggøre mig indenfor fysioterapien og tillige holde mig ajour med den nyeste viden.

Udover behandling med fysioterapi, har jeg god erfaring med behandlingsformen Kranio Sakral Terapi. 

I 2008 blev jeg uddannet Kranio Sakral Terapeut hos Alfa Living.